A jó minőségű Pannonhalmi pálinka titka
A pálinkafőzés ősi mesterség, amely több száz éves múltra tekint vissza. Ugyan a Pannonhalmi pálinka egy fiatalabb változat, de lassan ez is eléri a tisztes 100 éves kort.
A Pannonhalmi várhegy lábánál üzemelő pálinkafőző az évtizedek alatt kinőtte magát, és ma már egy egész takaros mintaüzemként működik. Termékei között a hagyományos pálinkák mellett számtalan különlegességre is rátalálhatunk. A Pannonhalmi pálinka igen népszerű a környéken és az ország egész területén.
A jól ismert körte-, barack- és szilvapálinkák mellett olyan ritkaságokkal is találkozhatunk, mint az áfonya vagy a bodza pálinka. De ez édesebb ízek kedvelői is találhatnak az ízlésüknek megfelelő italokat. A mézes és ágyas pálinkák mellett különböző fűszeres italok gyártásával is foglalkoznak.
A párlatok készítéséhez kizárólag elsőosztályú gyümölcsöket használnak, ezért a végtermék is garantáltan jó minőségű lesz. A különböző eljárásokkal érlelt és ízesített italok a családi események nélkülözhetetlen velejárói. A Pannonhalmi pálinka díszdobozban is megvásárolható, így ajándéknak is tökéletes.